Witaj na forum klanu: WaiN
WaiN`er [Klanowicz]
Imię: adrian
Gadu Gadu: mam ale rzadko wchodzę 12830747
Staż na DB, DB RPG:z 1 rok
Czemu wybrałeś ten klan?: bo są mili ludzie np.xesho , nozownik jak kogoś nie wymieniłem to sry może zapomniałem xd
Ile czasu grasz w Soldat?: w soldat długo ale z przerwami ale na pewno ze 3 lata
Coś o sobie!: nie wiem co xd
dawniejsze nicki z gry xardas441 , kaliban441 , pogromca-truskawek
WaiN`er [Klanowicz] Główny Admin
Hym widziałem jak grasz magiem , przyznam że nie najlepiej ale to może że coś innego robiłeś przy okazji Łatwo przewidywałem twoje ruchy
Ale jak pisałem już i u Jeffrey że każdy teraz nam się przyda byle by z nami został i razem z nami bawił się jak najlepiej
Jestem tak bardziej na za zobaczymy co napisze Xesho :>
No nie wiem, znam cie i lubie ale... no trochę dziecinnie jest jak powiesz np. ktury lub muwi...
Wtedy będą mówić: Hahahahah przyjmują takie dzieci do klanu hah... itp itd.
Zaczekajmy jeszcze na nozownika i jefa.
WaiN`er [Klanowicz]
no niestety mam trochę problemow z ortografią
Użytkownik
nie tylko ty black nie tylko ja mam taki problem ze na klawke nie patrze i czasem sie myle
Użytkownik
ta ale ja juz od 2 lat nie patrze w klawisze a komend nie zbindowałem -_-
Użytkownik
e tam rzadko kiedy zle wpisze pare przypadkow w ciagu roku tylko
Ortografia . Moja pięta achillesowa ;P Przez to z polaka mam zawsze 3 na koniec czy półrocze ale przez mozille i podkreślanie na czerwono poprawiłem się
Użytkownik
To ty 3 osiagasz gratki ja w iwekszosci 2 mam
nie dosc ze styl jakby ktos mu reke ujebal to jescze blendy
WaiN`er [Klanowicz]
he he ja też mam z ledwością 2 z polaka xd ale tak jak katyama przez auto korektę się trochę poprawiłem i jak z końcowym wyrokiem
Dobra nie ma co się chwalić ocenami z polaka Ja za to z infy i maty mam 6 ^^ już początkowo programy piszę i wchodzę w zaawansowaną grafikę ;>
WaiN`er [Klanowicz]
no jak xesho przyjęty czy nie ?
Przykro mi, nie - muszę zobaczyć jak mieciesz wszystkich na rpg a tego jeszcze nie widziałem
Jak zobaczę to uwierzę - powiadomie cie na rpg jak bys sie nadawał